Etapa a IV-a a Campionatului Național de Karting

Glorie șlefuită din pasiune și ambiție pentru piloții constănțeni de karting

874
3

Articole de la același autor

O nouă etapă, trei trofee obținute. Constanța se poate mândri cu micuții sportivi care o reprezintă, etapă după etapă, la Campionatul Național de Karting - Dunlop. Și nu oricum, ci pe podium, cu trofeul ținut strâns în mână și țintit sus în aer, la capătul fiecărei curse. Nu este o treabă ușoară, dar ei o fac cu brio. Sunt o mână de piloți de pe litoral care se întrec cu cei mai buni "raceri" din țară, iar în runda recent încheiată, trei dintre ei au urcat pe podium.

Zilele trecute, la București, s-a desfășurat a patra etapă a Campionatului Național de Karting - Dunlop, competiție la care au participat și patru constănțeni, componenți ai clubului CRG Kart - Răzvan Onoaie, Ștefan Manolache, Mario Ciochindel și Gabriel Badea Hahui.

Evenimentul s-a ținut pe pista AMCKart și a reunit, în total, 57 de concurenți la clasele Kid, Pufo, Mini, Mini Rotax, KFJ, Rotax, KF și N100,

KZ.

După trofeul reușit de Răzvan Onoaie (8 ani) în etapa precedentă la Pufo, elevii antrenorilor Daniel Pisică și Dudu-Florin Senchea și-au mai "îmbogățit" palmaresul cu o poziție de locul trei, obținută de Mario Ciochindel, după ce Federația a descalificat primii trei clasați ai clasei Kid din etapa a III-a, pentru nereguli la motoarele karturilor.

Revenind la etapa recent încheiată, Onoaie și-a demonstrat valoarea, urcând pe locul secund, după o cursă în care diferența dintre el și primul ajuns la linia de finish era de doar 2/100.

"A fost foarte bucuros pentru că a obținut primul său trofeu de locul II în acest an", ne-a spus tatăl acestuia.

Un alt rezultat bun este locul III realizat de Ștefan Manolache (10 ani) la clasa Mini, unde a dus o luptă strânsă pentru locul al II-lea, dar, în cele din urmă, pierzând pe parcursul circuitului poziția în fața unui pilot cu doi ani mai multă experiență în această clasă.

Mezinul grupului de piloți constănțeni, Gabriel Badea Hahui, în vârstă de doar 6 ani, este, probabil, cel mai mic concurent din întreg campionatul. El a avut o prestație bună, plecând al treilea de la startul clasei Kid, clasându-se, la final, pe un loc fruntaș.

"Copiii merg din ce în ce mai bine. Se vede un progres real, de la etapă la etapă, prin rezultate. Gabi este încă mic, trebuie să se concentreze mai mult, dar are potențial", ne-a spus Alexandru Badea Hahui, tatăl lui Gabriel, care a fost la rândul său vicecampion național de karting în tinerețe.

În cadrul festivității de premiere, Federația Română de Automobilism Sportiv a premiat cei mai buni trei sportivi de la fiecare dintre clasele KZ, KFJ și Mini cu seturi de anvelope, precum și pe ocupantul primului loc la clasa KF.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Karting - Dunlop va avea loc la Prejmer, din Brașov, în perioada 31 august - 1 septembrie.

Comentează știrea

hermes shop krefeld
18 mai 2014
hermes shop krefeld

hermes factory outlet europe Stiri Sport : Glorie șlefuită din pasiune și ambiție pentru piloții constănțeni de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes shop krefeld http://www.apk.dk/hermes-shop-krefeld-carre-h-limited-edition-watch-review.aspx

MBT Baridi Shoes
31 mai 2014
MBT Baridi Shoes

mbt shoes facebook Stiri Sport : Glorie șlefuită din pasiune și ambiție pentru piloții constănțeni de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Baridi Shoes http://www.ceadesbolivia.org/mbt-online/discount-mbt-shoes-for-women.asp

hermes 2013
5 iunie 2014
hermes 2013

hermes bag key Stiri Sport : Glorie șlefuită din pasiune și ambiție pentru piloții constănțeni de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes 2013 http://www.vertexstores.com/images/hermes-2013-britain-hermes-bags-7598.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4069 secunde