Gloria Albești va reprezenta Constanța la barajul de promovare în Liga 3

169
Gloria Albești va reprezenta Constanța la barajul de promovare în Liga 3 - albesti-1594991582.jpg

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Fotbal Constanța se înscrie pe lista celor care au decis "înghețarea" ultimei ediții a Ligii a 4-a din cauza pandemiei COVID-19.


În ciuda faptului că forul care conduce fotbalul constănțean a făcut eforturi pentru a termina campionatul Ligii a IV-a pe teren, acest lucru a fost imposibil.


Noul protocol medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator anunțat marți 14 iulie 2020 a pus cruce play-off-lui care trebuia să încoroneze campioana județului.


Costurile foarte mari care trebuia suportate de cluburi pentru a respecta acest protocol au dus la retragerea din acest play-off a celor de la CS Agigea și mai mult ca sigur și cei de la CS Năvodari vor spune pas.


"Protocolul este ca și la Liga 1, este aproape imposibil să îl respectăm. Căutăm soluții dar din păcate costurile sunt foarte ridicate", a declarat Constantin Funda antrenorul echipei CS Năvodari.


Cum Viitorul Fântânele renunțat încă de acum o săptămână să participe la play-off, Gloria Albești va reprezenta Constanța la barajul de promovare.


La barajul pentru promovare din această vară, Gloria Albești, ca reprezentantă a județului Constanța, a picat, în urma tragerii la sorți efectuate de FRF, să joace în Grupa B a "Regiunii 7, Sud-Est" cu campioanele din județele Tulcea (Pescărușul Sarichioi Junior) , respectiv Buzău (campioana urmează a se decide în urma unui play-off la care vor participa echipele: CSM Râmnicu Sărat, CS Voința Lanurile, ACSM Team Săgeata și AS Gloria Vadu Pașii).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8351 secunde