L-au "curățat" pe Mitică

Gino Iorgulescu, noul președinte al LPF

286
Gino Iorgulescu, noul președinte al LPF - gino-1384456064.jpg

Articole recomandate

Fostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l (11-7) la alegerile de ieri pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. 


 Noul președinte al Ligii Pro-fesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că vrea ca politicul, domeniu din care cunoaște foarte multă lume, să ajute fotbalul de acum încolo și a precizat că a fost susținut moral de premierul Victor Ponta. 


"Cunosc foarte multă lume în politic, vreau ca politicul să ne ajute de acum încolo cu facilitățile fiscale și încercăm să îi ținem aproape, pentru că fără politic nu putem să ajutăm sportul. Domnul Ponta acum 10 sau 12 ani era cu mine la FC Național, în Consiliul de Administrație. Normal că s-a bucurat și m-a susținut moral", a declarat Iorgulescu. 


Noul președinte al LPF a mai spus că își dorește în mandatul său să readucă publicul pe stadioane și să atragă sponsori, precizând că un campionat cu 16 echipe ar fi soluția optimă pentru Liga I. "Prin credibilizarea fotbalului înțeleg îmbunătățirea jocului echipelor, aducerea oamenilor la stadion, atragerea sponsorilor și multe altele ca să avem un fotbal mai bun și mai de calitate. Numărul ideal de echipe în prima ligă e atunci când joacă mai multe echipe în fazele superioare ale cupelor europene. Părerea mea că 16 echipe ar fi o soluție bună, pentru că vrem să organizăm și Cupa Ligii și mai obții niște bani în plus pentru cluburile din Liga I", a afirmat Iorgulescu. Conform Mediafax, Iorgulescu și-ar dori ca la conducerea CCA să fie adus un fost arbitru străin. 


"M-au trădat curvele bătrâne!" 


De partea cealaltă, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, la finalul Adunării Generale în cadrul căreia a pierdut alegerile în fața lui Gino Iorgulescu, că a fost trădat de șase oameni care i-au jurat pe Biblie că îl vor vota. 


"Eu știu sigur cine m-a votat. Nu m-au votat curvele astea, pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul timpului. O să dau detaliile când mă duc la un post de televiziune. Nu o să mă duc până nu iau o emisiune la un post de televiziune care mi-a dat mulți bani. Dintre cei 11, șase sunt curve bătrâne. Ștefan a fost cel mai fair-play dintre toți. A spus că votează cu Gino, a făcut lobby pentru Gino și nu mi-a ascuns, dar au fost alții care mi-au jurat pe copii, pe Biblie și așa mai departe și au dat-o cotită. Așa e în viață. Cea mai mare greșeală a fost încrederea în oameni. Eu vorbesc la superlativ de ei, iar ăștia m-au curățat. Au venit doi care au spus că dacă nu votează împotriva mea, rămân fără serviciu. Categoric e vorba de presiuni politice", a spus Dragomir, într-o conferință de presă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3446 secunde