Gino Iorgulescu: "Comisiile nu vor mai funcționa la LPF"

110
Gino Iorgulescu:

Articole de la același autor

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunțat, ieri, într-o conferință de presă, că, în cadrul Adunării Generale a ligii, s-a decis refacerea convenției cu FRF privind comisiile jurisdicționale, astfel că acestea nu vor mai funcționa la ligă, membrii lor fiind revocați. 
"S-au făcut modificări în statutul LPF, sunt mai multe, una a fost legată de refacerea convenției cu FRF privind comisiile jurisdicționale. Acestea merg de la LPF către FRF din motive obiective, iar membrii acestora au fost revocați în consecință. Comisiile nu vor mai funcționa la LPF, exista o problemă, dacă ajungeai la TAS, pierdeai, pentru că acolo nu erau recunoscute și atunci am decis să le cedăm", a declarat Iorgulescu. 
Adunarea Generală a LPF a avut loc, ieri, la sediul LPF, în prezența președintelui FRF, Mircea Sandu, invitat de Gino Iorgulescu, informează Mediafax. 


Un neamț, vicepreședinte al LPF 
Germanul Robert Pongracz este noul vicepreședinte al LPF, a anunțat, tot ieri, președintele forului, Gino Iorgulescu. 
"Am propus Adunării Generale și a fost ales în unanimitate în funcția de vicepreședinte Robert Pongracz. El a lucrat șase ani la liga profesionistă din Spania și a fost un colaborator important la UEFA. A fost propunerea mea, dânsul se va ocupa de marketing, relații internaționale și alte atribuții pe care i le voi da eu", a declarat Iorgulescu.
Până în prezent, vicepreședinți ai LPF erau Alexandru Boc și Iosif Robi Urs. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6853 secunde