Gimnastica n-a depus armele! Spre Europene, via Naționale

628

Articole de la același autor

Chiar dacă România a regresat enorm în ceea ce privește performanțele în plan internațional, școala constănțeană de gimnastică rămâne una de succes, care ar putea pe viitor să ofere noi campioane. Un exemplu foarte bun în reprezintă evoluția constănțencelor la Campionatul Național individual de la Ploiești, întrecere rezervată junioarelor III, II și I. 


Competiția s-a desfășurat în perioada 18-20 octombrie, iar în cadrul acesteia, au evoluat junioare de la 15 cluburi din toată țara, inclusiv din Constanța - de la CS Farul și CSS 1. Constănțencele au cucerit medalii și au ocupat și alte locuri bune în clasament atât la individual compus, cât și în finalele pe aparate. 


Meliza Orazacai, de la CS Farul, a terminat pe locul al treilea la individual compus junioare III, Teodora Stoian, de la CSS 1, a cucerit medalia de aur la junioare II, Bianca Vișovan, de la CS Farul, a terminat și ea pe poziția a doua la junioare II, iar Alexia Vânoagă, tot de la CS Farul, a încheiat concursul individual compus câștigând medalia de bronz. 


Gimnastele de la CSS 1 din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!" sunt pregătite de prof. Mirela Szemerjai, care este antrenor coordonator, Ciprian Crețu, Sorin Bechir, Cătălin Meran și de coregraful Mihaela Lintzmaier. 


De pregătirea gimnastelor de la CS Farul se ocupă Camelia Voinea, coregraful Gabriela Păun și Carmen Traicu. Aceasta din urmă le pregătește pe Bianca Vișovan, Alexia Vânoagă, Melisa Orazacai și Maria Ceplinschi. 


XXX 
Trei mici gimnaste născute în 2006, care fac parte din proiectul "Țară, țară, vrem campioane!", au fost convocate la lotul de la Deva pentru pregătire în vederea Campionatului European de junioare, care va avea loc anul viitor. Este vorba despre Amalia Petre, Andreea Preda și Shakira Cantaragiu. Acestea sunt însoțite la Deva de antrenorul Cătălin Meran. 
În acest week-end, cele trei sportive, plus altele două de la CSS 1 - Maria Panait și Ana Lâlă -, împreună cu alte trei gimnaste de la Deva, participă la un concurs internațional în Slovenia.


Maria Panait și Ana Lâlă vor fi însoțite la această competiție și de antrenorul Ciprian Crețu, iar după concurs toți trei se vor întoarce la Constanța. 


Cătălin Meran și celelalte trei fete (Amalia Petre, Andreea Preda și Shakira Cantaragiu) vor rămâne în schimb la Deva. 
Delegația României a ajuns deja în Slovenia, plecând miercuri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde