Gimnastele de la CSS 1 Constanța, pe podiumul "Cupei Vrancei"

458
Gimnastele de la CSS 1 Constanța,  pe podiumul

Articole de la același autor

Sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Focșani a găzduit, zilele trecute, tradiționala competiție "Cupa Vrancei", la care s-au întrecut zeci de sportive legitimate la nouă cluburi din întreaga țară.

Alături de micile gimnaste de la Dinamo București, Petrolul Ploiești, CSS Bârlad, CSS Buzău, SCM Bacău, CSS Sibiu, CSS 2 București, CSS Focșani și CSS 1 Constanța, au mai fost invitate să ia parte la întrecere și gimnastele de la Școala Sportivă "Speranța" din Chișinău.

Competiția a fost destinată micilor gimnaste de nivel 2 (junioare lll), nivel 3 (junioare ll), nivel 4 (junioare ll) și nivel 6 (junioare l).

Constănțencele coordonate de antrenorii Sorin Bechir, Mădălina Hîrbu și coregraful Mădălina Lintzmaier au obținut nu mai puțin de 15 medalii: Maria Broască (junioare lll, nivel 2) - argint la individual compus și sol, și bronz la sărituri și paralele; Alexandra Patriche (junioare l, nivel 6) - aur la individual compus, paralele și sol, și argint la sărituri și bârnă; Gabriela Toader (junioare l, nivel 6)

- aur la sărituri, argint la individual compus și paralele, și bronz la bârnă.

"Concurența a fost una acerbă. Au lipsit doar sportivele de la loturile naționale, în schimb, cluburile au fost bine pregătite. Noi tot timpul am optat pentru astfel de concursuri, deoarece este bine atât pentru noi, cât și pentru sportive, să schimbe mediul. Vrem să vedem ce pot face și în altă sală, cum reacționează. Fetele au reacționat foarte bine, chiar dacă au avut mici scăpări din cauza emoțiilor. Dar sunt foarte tinere și au timp să progreseze și la acest aspect. În schimb, dificultatea procedeelor gimnastelor noastre a fost superioară multora", a declarat antrenorul Sorin Bechir.

Toate sportivele au fost recompensate de către organizatori cu medalii, cupe, diplome și pungi cu daruri.

Competiția de la Focșani a reprezentat ultima verificare înaintea Campionatelor Naționale de junioare l și ll, ce vor avea loc la Deva, în perioada

15-17 noiembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4919 secunde