Gigi Becali a anunțat transferuri noi la FCSB!

193
Gigi Becali a anunțat transferuri noi la FCSB! - becali465x390-1549370986.jpg

Articole recomandate

Gigi Becali este nemulțumit de jucătorii din lot și a anunțat transferuri noi la echipă!


Patronul FCSB a anunțat în cadrul unei emisiuni la ProX că îl vrea pe Alexandru Pașcanu (20 de ani), fotbalistul celor de la Leicester U23. "El e liber la vară. Uite acum dau ordin să se facă asta, să încercăm să-l luăm acum, dacă se poate să-l împrumutăm. Dau ordin acum să se facă actele." 


Pașcanu a adunat 42 de meciuri în trei sezoane pentru formația U23 a celor de la Leicester și a marcat un singur gol. El a ajutat Echipa Națională U21 să se califice la Campionatul European U21 de anul acesta.


În afara de internaționalul U21, Gigi Becali mai vrea încă doi jucători. 


În afara de internaționalul U21, Gigi Becali mai vrea un portar (căruia nu i-a dezvăluit numele) și un fundaș, Iulian Cristea de la Gaz Metan: "M-am mai luat de ei și am trecut cu vederea. Numai că acum așa o să fac, cum am spus. Nu se poate… Dacă nu-l distrugi și nu-l cerți, nu stau atenți. Acum stă lejer Bălgrădean în poartă? Nu stă! Pe Planic dacă nu-l cerți, stă relaxat. Ce, pe mine mă interesează de impresari, de astea? Nu! Eu le respect contractele, își iau salariul, să-și respecte și ei contractele!

Planic nu știe că s-a apucat să doarmă în careu ca să dea gol Mediop? Bălgrădean nu știe că el i-a zis lui Mediop să-i dea gol? Știe foarte bine! Acum, când o să intre în poartă, o să stea cu grijă și o să fie atent." a mai spus Becali la ProX.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde