Gică Popescu va rămâne consilierul onorific al premierului

259
Gică Popescu va rămâne consilierul onorific al premierului - popescu-1573584462.jpg

Articole recomandate

Fostul internațional Gheorghe Popescu va păstra funcția de consilier onorific al premierului Ludovic Orban pe probleme legate de organizarea unor meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 la București.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă prilejuită de instalarea în funcție a ministrului Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, că a luat această decizie după ce a discutat cu Popescu.

"M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, pe care l-am găsit consilier onorific al prim-ministrului și care mi-a explicat cu ce se ocupă, că este un fel de CEO pe implementarea proiectului necesar pentru Campionatul European de fotbal și am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. El nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul ăsta pentru că trebuia cineva care venea din exteriorul administrației să împingă un pic lucrurile înainte și dintr-o perspectivă am rămas foarte plăcut surprins, a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadiu de lucrări, și vom continua colaborarea. Sigur, președintele comitetului interministerial este ministrul Tineretului și Sportului", a declarat Orban, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4184 secunde