Gheorghe Hagi s-a despărțit de un jucător. Lyes Houri a plecat în Ungaria

166
Gheorghe Hagi s-a despărțit de un jucător. Lyes Houri a plecat în Ungaria - gheorghehagi-1578944854.jpg

Articole de la același autor

Site-ul oficial al clubului Viitorul Constanța a anunțat, ieri, transferul mijlocașului Lyes Houri la fosta campioană a Ungariei, MOL Vidi.


"FC Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu formația MOL Vidi pentru transferul mijlocașului francez Lyes Houri, care va evolua în continuare la fosta campioană a Ungariei. În vârstă de 24 de ani, Houri a evoluat pentru formația noastră în perioada iunie 2018-decembrie 2019 și a avut o contribuție importantă la ultimele două trofee cucerite de Viitorul, Cupa și Supercupa României. FC Viitorul Constanța îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru albastru și îi urează mult succes în continuare", se spune în comunicatul transmis de reprezentanții clubului constănțean.


Mijlocașul din Hexagon a avut multe evoluții bune în tricoul constănțenilor, fapt care l-a adus pe acesta în atenția maghiarilor, dar și a altor echipe care l-au dorit.


Fotbalistul născut la Lille a jucat în 46 de partide pentru echipa lui Gheorghe Hagi și a înscris patru goluri.


Houri a mai evoluat în cariera sa pentru Valenciennes, Bastia, Belford United, Roda și pentru echipa a doua a celor de la Lens.
Surse neoficiale spun că Viitorul Constanța a încasat 600.000 de euro în urma acestui transfer.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Pagina a fost generata in 2.8281 secunde