FC Viitorul, deplasare în Bănie

Gheorghe Hagi nu dorește să se întoarcă cu mâna goală de la Craiova

224
Gheorghe Hagi nu dorește să se întoarcă cu mâna goală de la Craiova - gheorghehagi-1537546198.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 21, FC Viitorul va evolua în Bănie, pe terenul celor de la CSU Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii l de fotbal.

Constănțenii antrenați de Gheorghe Hagi atacă Oltenia după două victorii consecutive ce le-au permis să urce printre locurile de play-off. De partea cealaltă, CSU Craiova a pierdut ultimul duel, cu Gaz Metan, în deplasare, și a coborât pe locul al optulea în clasament, cu mare nevoie de puncte.

Ultimele partide dintre cele două formații s-au soldat cu goluri multe: 3-3 în play-off și 3-1 în sezonul regulat al sezonului trecut, lucru sesizat și de Hagi, care se așteaptă la un meci cu multe goluri.

"Se anunță un meci frumos, într-o atmosferă incendiară. Adversarii noștri sunt foarte buni și trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, dacă vrem să nu ne întoarcem cu mâna goală. Chiar dacă le lipsesc câțiva jucători, au cu cine să-i înlocuiască. Părerea mea că lupta decisivă se va da la mijlocul terenului. Cine va avea o circulație mai bună a balonului, acela își va crea mai multe ocazii de gol", a declarat Gheorghe Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Sport : Etapă în deplasare  pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.5228 secunde