FC Viitorul, deplasare în Bănie

Gheorghe Hagi nu dorește să se întoarcă cu mâna goală de la Craiova

Vineri, 21 Septembrie 2018
189
Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 21, FC Viitorul va evolua în Bănie, pe terenul celor de la CSU Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii l de fotbal.

Constănțenii antrenați de Gheorghe Hagi atacă Oltenia după două victorii consecutive ce le-au permis să urce printre locurile de play-off. De partea cealaltă, CSU Craiova a pierdut ultimul duel, cu Gaz Metan, în deplasare, și a coborât pe locul al optulea în clasament, cu mare nevoie de puncte.

Ultimele partide dintre cele două formații s-au soldat cu goluri multe: 3-3 în play-off și 3-1 în sezonul regulat al sezonului trecut, lucru sesizat și de Hagi, care se așteaptă la un meci cu multe goluri.

"Se anunță un meci frumos, într-o atmosferă incendiară. Adversarii noștri sunt foarte buni și trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, dacă vrem să nu ne întoarcem cu mâna goală. Chiar dacă le lipsesc câțiva jucători, au cu cine să-i înlocuiască. Părerea mea că lupta decisivă se va da la mijlocul terenului. Cine va avea o circulație mai bună a balonului, acela își va crea mai multe ocazii de gol", a declarat Gheorghe Hagi. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3174 secunde