George Ganea, gol pentru naţionala olimpică a României în partida cu Arabia Saudită

166
George Ganea, gol pentru naţionala olimpică a României în partida cu Arabia Saudită - george-1626025043.jpg

Articole de la același autor

Naţionala olimpică de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida amicală susţinută, sâmbătă, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în compania reprezentativei similare a Arabiei Saudite.

După ce Paşcanu a ratat o bună ocazie în debutul întâlnirii (min. 6), după un corner executat de Ciobanu, George Ganea, de la FC Farul Constanţa, a deschis scorul în minutul 17, dar, până la pauză, saudiţii, care vor juca şi ei la JO de la Tokyo, au reuşit egalarea (min. 33). Acesta avea să rămână scorul final, în ciuda numeroaselor faze importante la ambele porţi create în repriza secundă.


România (selecţioner Mirel Rădoi): Aioani, Paşcanu, Ghiţă, Grigore, Marin, Raţiu, Ciobanu, Florescu, Ştefan, Dobre, Ganea. Au mai jucat: Chindriş, Sîntean, V. Gheorghe, Sefer, Dulca şi I. Gheorghe.

România face parte din Grupa B la Jocurile Olimpice, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

XXX

Rămas cu doar 21 de jucători, după ce Dragoş Nedelcu a fost chemat la noul său club, Fortuna Dusseldorf, selecţionerul Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă pe Ronaldo Deaconu, de la Gaz Metan Mediaş.

Jucătorul s-a alăturat rapid lotului, după ce a parcurs procedurile de testare Covid-19. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde