George Cosac o vede pe Simona Halep drept sportiva anului 2016

190
1
George Cosac o vede pe Simona Halep drept sportiva anului 2016 - georgecosac-1482256330.jpg

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat că îi respectă foarte mult pe medaliații olimpici, mondiali și europeni de la celelalte discipline sportive, dar titlul de sportivul anului 2016 ar trebui înmânat Simonei Halep. 


În opinia sa, locul 4 WTA ocupat la finalul sezonului de Halep este o performanță grandioasă față de medalia olimpică de argint câș-tigată de dublul Horia Tecău/Florin Mergea sau decât aurul echipei de spadă a României. 


"La sportivul român al anului însă eu aș vedea-o pe Simona Halep. Eu m-aș uita la ce reprezintă sportul respectiv în lume, în câte țări se practică, care este vizibilitatea, care sunt banii investiți în sportul respectiv, numărul de competiții și numărul de jucători. Deci sunt foarte multe lucruri de luat în calcul. Bineînțeles, respectând absolut toți sportivii, pentru că toți muncesc enorm. Dar luând în calcul factorii amintiți, eu o văd pe Simona sportivul anului, cu tot respectul pentru medaliații olimpici, mondiali, europeni din acest an de la celelalte discipline", a declarat George Cosac.


Comentează știrea

Popescu
21 decembrie 2016
Nu merita

Handbalista Neagu este cea care merita sa fie sportiva anului. Un sportiv care refuza participarea la olimpiada nu poate primi acest titlu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde