Președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia:

"Gata vacanța, încep pregătirile pentru Campionatul Mondial"

775

Articole de la același autor

2011 a fost un an cu multe rezultate și împliniri pentru sportivii de la CS Marea Neagră Constanța și de la secțiile din Mangalia

și Poarta Albă.

Karatiștii dobrogeni au participat la patru Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Mondială de Kung-Fu. În total, au fost obținute 335 de medalii - 117 de aur, 97 de argint și 121 de bronz, la seniori, juniori, cadeți și copii.

Conducerea clubului (președinte - Florin Iordănoaia; secretar general - Mihai Cîju) consideră că acesta este un bilanț foarte bun, care reflectă eforturile făcute de sportivi și care au propulsat clubul în elita mondială a Kung-Fu-ului, prin rezultatele confirmate pe plan internațional.

Dintre cei 75 de sportivi ai clubului, care au participat la concursuri în 2011, cele mai bune rezultate le-au obținut Alexandru Neagu (seniori; cinci medalii de aur, una de argint și una de bronz), Ioan Zal Gidu (juniori 16-17 ani; patru medalii de aur, două de argint și una de bronz), Georgiana Florentina Cătană (cadeți 14-15 ani; șase medalii de aur și una de bronz), Ovidiu Gabriel Irimia (mini-cadeți 12-13 ani; șase medalii de aur, trei de argint și una de bronz) și Andrei Romu Oltean (copii 9-10 ani; nouă medalii de aur, patru de argint și una de bronz).

Sportivul anului a fost declarat Andrei Romu Oltean, în vârstă de 9 ani, din Mangalia, care a obținut cele mai multe medalii.

"Anul 2012 se anunță unul deose-bit din punct de vedere al activită-ților și concursurilor. Sportivii au avut o scurtă vacanță, de numai două săptămâni, iar de ieri, aceștia s-au întors în sălile de antrena-ment, începând pregătirile pentru participarea la Campionatele Naționale și la Campionatul Mondial de Kung-Fu, din luna iulie", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Florin Iordănoaia.

v v v

Din 2012, sportivii de la secția de Karate a CS Marea Neagră vor fi reafiliați la Federația Română de Karate, la stilul Shito-Ryu, unde vor începe să participe la con-cursuri, după o întrerupere de doi ani.

Altfel, sportivii și conducătorii clubului au transmis mesaje de mulțumire, prin intermediul ziarului nostru, Direcției pentru Sport și Tineret a Județului Constanța (director executiv, Elena Frîncu), Fundației Județene pentru Tineret Constanța (director, Carmen Mîtîcă) și tuturor celor care au sprijinit activitățile clubului în anul care s-a încheiat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde