Garbine Muguruza va juca la US Open

992
Garbine Muguruza va juca la US Open - muguruza-1595749269.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, nr. 16 WTA, a anunțat că va juca la US Open și la toate turneele posibile programate în acest sezon, dacă situația sanitară o va permite, relatează EFE.


Muguruza, campioană la Roland Garros (2016) și Wimbledon (2017), se consideră o ''competitoare înnăscută'' și abia așteaptă reluarea turneelor.


În cele mai dificile momente ale pandemiei de coronavirus, Muguruza și-a menținut rutina de antrenament la Geneva, în așteptarea reluării sezonului.


''E mai bine să joc, decât să n-o fac. Mă gândesc să joc turneele americane de pregătire pentru US Open, apoi turneele pe zgură care se vor finaliza cu Roland Garros'', a declarat Muguruza la întrebarea privind participarea la US Open. Jucătoare iberică a opinat că decizia privind disputarea sau anularea US Open ''va fi foarte dificilă''.


În noul context generat de Covid-19 în lume, Muguruza a opinat că jucătorii trebuie să dea dovadă de tărie fizică și de caracter: ''Este o problemă de rezistență și forță mentală. Cine este mai puternic, va avea un drum mai ușor către triumf''.
Muguruza, antrenată de Conchita Martinez, a avut un start bun de sezon, jucând finala de la Australian Open, în care a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, după ce în semifinale o întrecuse pe Simona Halep.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7461 secunde