GALERIE FOTO / Premiu special pentru Pavel Peniu, la Cupa Prieteniei la fotbal

210

Articole de la același autor

Disputată pe stadionul din incinta bazei sportive SNC, finala Cupei Prieteniei la fotbal, acţiune inclusă în cadrul programului „Săptămânii Europene a Sportului”, a adus faţă în faţă echipa AS Tomis Constanţa şi selecţionata CS Târgovişte/Flacăra Moreni.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de fosta glorie a Farului Petre Buduru, fost conducător, în anii 90, şi al clubului Dinamo Bucureşti. La final, tabela de marcaj a indicat scorul de 3-2 în favoarea formaţiei constănţene, pentru care au marcat Adrian Biliboacă, Ştefan Ştefan şi Daniel Florea.

A arbitrat Gabriel Toporan, ajutat la linii de Dumitru Naum şi Dorian Ridiche.

Conducătorii celor două formaţii care şi-au disputat trofeul sunt Sorin Başturea, director adjunct al CS Farul, iniţiatorul acestui proiect, respectiv Constantin Badea.

La sfârşitul meciului, pe teren, a avut loc şi o festivitate de premiere în cadrul căreia AS Tomis Constanţa i-a oferit un premiu special fostului jucător şi preşedinte al Farului Pavel Peniu, pentru întreaga activitate sportivă şi managerială.

„A devenit deja o tradiţie ca, la finalul Cupei Prieteniei, în spiritul prieteniei şi al respectului pentru oamenii care au făcut ceva pentru fotbalul constănţean, să acordăm un trofeu unui fost jucător, fost antrenor sau fost conducător care a activat cu succes în fotbalul din acest colţ de ţară. Anul acesta, trofeul merge către Pavel Peniu”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, directorul adjunct al CS Farul, Sorin Başturea.

Premierea a fost făcută de către fostul mare atlet Ilie Floroiu şi de gen. (r) Gheorghe Florea.

Foto: Sorin Başturea

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.761 secunde