Gabriela Szabo este noul director general al CSM București

94
Gabriela Szabo este noul director general al CSM București - gabi-1498992763.jpg

Articole recomandate

Gabriela Szabo a fost numită în funcția de director general al CSM București, anunță Primăria Capitalei. Szabo este detașată la conducerea Clubului Sportiv Municipal pe o perioadă de cel mult un an.

"Avem acum la conducerea Clubului Sportiv Municipal București un director cu experiență sportivă de nivel mondial, o sportivă care a fost desemnată în urmă cu câțiva ani 'cea mai bună atletă din lume', fiind medaliată în repetate rânduri în cadrul olimpiadelor și totodată deținătoarea unor recorduri mondiale importante. Sub conducerea doamnei Szabo sper ca CSM București să devină punct de reper în sportul românesc și, de ce nu, în sportul mondial", a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Capitalei.

Gabriela Szabo a fost ministru al Tineretului si Sportului. În 1999 a fost desemnată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. Absolventă a cursurilor Universității Babeș - Bolyai din Cluj, a urmat cursurile de master ale ANEFS și ale Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, avand și titlul de doctor în educație fizică și sport. În august 2007, Gabriela Szabo a fost aleasă, în timpul congresului de la Osaka, în Comisia feminină a Federației Internaționale de Atletism (IAAF).

Numirea Gabrielei Szabo vine după ce, pe 7 iunie, Primăria Capitalei anunța demiterea lui Alin Petrache de la conducerea clubului, susținând că acesta ar fi intenționat alocarea a peste jumătate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheză 10 ani de existență a clubului, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4327 secunde