Ftobal: FC Rapid a învins cu 2-1 vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, în ultimul amical din Antalya

401
Ftobal: FC Rapid a învins cu 2-1 vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, în ultimul amical din Antalya - rapid-1642176762.jpg

Articole de la același autor

Echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti a învins, vineri, cu scorul de 2-1 (0-0), vicecampioana Poloniei, Rakow Czestochowa, în cel de-al treilea şi ultimul meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Conform paginii oficiale de Facebook a clubului Rapid, golurile formaţiei giuleştene au fost înscrise de Antonio Sefer (minutul 82 şi 85), în timp ce pentru Rakow a marcat Jakub Arak (minutul 54) din penalty.

Potrivit Agerpres la Rapid a debutat în această întâlnire şi Răzvan Onea, fundaş dreapta achiziţionat, marţi, de la CSM Poli Iaşi.

Tehnicianul Mihai Iosif a folosit în partida cu vicecampioana Poloniei următoarea echipă: Moldovan - Goge (Onea, 55), Dandea, Al. Albu, Florică (Demici, 30; J. Morais, 55) - R. Moise, Crepulja (Stănici, 55) - Sefer, R. Ilie (Alami, 55), Stahl - Bnou Marzouk (Ad. Bălan, 55).

În precedentele două partide amicale din stagiul de pregătire din Antalya, FC Rapid a fost învinsă de Diyarbakirspor (liga a III-a din Turcia) cu 2-1 şi de Samsunspor (liga a II-a din Turcia) cu 3-1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Sport : Lovitură de proporții! RAPID, ELIMINATĂ!
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : Fotbal: FC Farul, victorie cu FC Rapid
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Sport : Rapid și-a desemnat noul antrenor
Pagina a fost generata in 1.742 secunde