Frontiera Tomis, doar locul trei la Cupa Federației la oină

360
Frontiera Tomis, doar locul trei la Cupa Federației la oină - frontiera-1506964255.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, Bacăul a fost capitala sportului nostru național, oina. Federația Română de Oină, Primăria Bacău și Ministerul Tineretului și Sportului, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Județean Bacău, au organizat Cupa Federației la oină, competiție care a încheiat sezonul pe iarbă. 


La startul ediției din acest an, s-au aliniat șase echipe: Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, Biruința Gherăești și Brigada Gherăești, care au oferit celor prezenți meciuri deosebit de atractive. 


Competiția a fost câștigată de Straja București, după o finală extrem de disputată în compania echipei Brigada Gherăești, scor 18-12. Pe locul trei, s-a clasat Frontiera Tomis, care a dispus în finala mică de Biruința Gherăești, scor 19-14. 


Cel mai spectaculos meci a fost însă cel din semifinale, dintre Brigada Gherăești și Biruința Gherăești, decis după loviturile de departajare. 


"Am avut parte de o organizare ireproșabilă. Meciurile au fost de un nivel foarte bun, în ciuda faptului că suntem la final de sezon și toate echipele au avut probleme de lot. Felicit Straja București pentru trofeul cucerit, a avut un parcurs de regularitate", a declarat președintele FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre. 


Evenimentul a făcut parte dintr-o serie de manifestări care marchează 85 de ani de la înființarea Federației Române de Oină, care a mai cuprins un dineu organizat vineri seară și un curs de perfecționale a arbitrilor, care a avut loc sâmbătă. 


Cupa Federației s-a înscris și în programul Săptămânii Europene a Sportului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1111 secunde