X
X
Mai multe ştiri online:

Frontiera Tomis Constanța a câștigat Cupa României la oină

Ştire online publicată Luni, 22 Iulie 2019. Autor: Mircea GHIȚĂ
ACS Frontiera Tomis Constanța a câștigat, sâmbătă, un nou trofeu: Cupa României la oină, întrecere masculină pentru seniori.

Echipa de pe litoral s-a întâlnit în marea finală, disputată în nocturnă, la Cumpăna, cu Biruința Gherăiești. După o luptă aprigă, Frontiera Tomis s-a impus cu 25-23 și și-a adjudecat astfel marele trofeu.

În finala mică, Straja București a trecut de Stejarul Pârcovaci, scor 15-7, și a obținut medaliile de bronz.

Cupa României la oină s-a disputat, pe parcursul a două zile, la Cumpăna. După faza grupelor, care a fost găzduită de un mic stadion din localitate, semifinalele și finalele s-au disputat în Complexul Sportiv "Centenar 2018", inaugurat de curând la Cumpăna.

Întrecerea a fost organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Cumpăna, ACS Frontiera Tomis Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Județeană de Oină Constanța.

v v v

Chiar dacă prestigioasa competiție s-a încheiat, oina rămâne pe litoral. În stațiunea Mamaia, a început deja o nouă competiție: Campionatul Național de oină pe plajă, competiție pentru seniori.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2764 secunde