Frank Lampard este noul antrenor al lui Chelsea: "Vreau să aduc noi succese clubului"

611
Frank Lampard este noul antrenor al lui Chelsea:

Articole recomandate

Frank Lampard este noul antrenor al lui Chelsea. Tehnicianul de 41 de ani revine la clubul la care a scris istorie ca jucător.

Aseară, Lampard s-a întâlnit cu boardul de pe Stamford Bridge, într-o ședință maraton, de 6 ore. Discuțiile s-au prelungit până la 1:30 A.M., iar în această dimineață "albaștrii" au anunțat oficial numirea noului tehnician.

"Sunt incredibil de mândru că m-am întors la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea știe cât de mult iubesc clubul ăsta, alături de care am scris o filă de istorie ca jucător. Acum, sunt determinat și concentrat să pregătesc cât mai bine viitorul sezon. Sunt aici pentru a munci din plin și a aduce succese clubului", a spus Lampard, citat de siteul oficial.


Fostul mijlocaș de legendă al grupării de pe Stanford Bridge va lucra cu Jody Morris, ca antrenor secund, însă îl vrea alături și pe Didier Drogba, care ar urma să se ocupe de pregătirea atacanților din lot.

Ivorianul este un alt jucător de legendă al londonezilor, iar acesta le-a spus recent fanilor că Lampard este pregătit să preia echipa, după ce a ratat "la mustață" promovarea cu Derby County, în urma unui baraj dramatic.

De altfel, Drogba și Lampard s-au întâlnit și au luat prânzul împreună de curând și au discutat mai multe aspecte. Drogba este convins că bunul său prieten a arătat că este capabil să antreneze la nivel de Premier League pentru că a arătat-o încă din primul sezon ca antrenor pe banca lui Derby County.

În plus, Drogba, care este un apropiat al patronului Roman Abramovich, a avut o discuție cu magnatul rus.

"Frank a făcut treabă bună cu Derby, știți, a dus echipa în finala play-off-ului. Cred că este o variantă foarte bună pentru club. Dacă e pregătit de această sarcină? Păi când va fi pregătit? Trebuie să aștepte până trece de 40-50 de ani ca să fie pregătit? Cred că depinde de experiență și de dorința de a reuși sau nu. Dacă el se simte pregătit, nu cred că e prea devreme. Fiecare vară este una mare la Chelsea! Fiecare vară e mare!", i-a spus Drogba lui Abramovich.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde