Fotbaliştii Farului, goluri importante pentru naţionalele de tineret ale României

140
Fotbaliştii Farului, goluri importante pentru naţionalele de tineret ale României - 1-1633696798.jpg

Articole de la același autor

Cu mulţi dintre jucătorii Farului Constanţa pe teren, naţionalele de fotbal U21, U20 şi U19 ale României au obţinut victorii importante în ultimele partide disputate.

La Under 21, în meciul cu Suedia U20, disputat la Marbella (Spania) şi încheiat cu victoria tricolorilor, scor 1-0 (1-0), selecţionerul Florin Bratu l-a folosit pe postul de fundaş dreapta pe Alexandru Georgescu. Faristul a fost titular şi a jucat tot meciul.

La Under 20, Eduard Radaslavescu a fost omul providenţial pentru naţionala antrenată de Bogdan Lobonţ în meciul cu Cehia U20, scor 2-1 (1-0), la Voluntari. Intrat pe teren în minutul 46, mijlocaşul Farului a marcat golul victoriei în minutul 86, cu un şut superb, la vinclu, de la 25 metri.

De asemenea, mijlocaşul Constantin Grameni a fost căpitanul echipei şi a jucat tot meciul, în timp ce fundaşul stânga Gabriel Buta a fost titular şi a jucat până în minutul 58.

Nu în ultimul rând, jucătorii Farului au avut o contribuţie importantă în victoria naţionalei U19 contra reprezentativei similare a Ciprului, scor 2-0 (1-0), meciul amical fiind găzduit de stadionul „Dinamo” din Bucureşti.

Atacantul Ştefan Bodişteanu a fost titular şi s-a achitat bine de sarcini, marcând unicul gol al primei reprize, în minutul 20. Fundaşul central Dan Sârbu a fost căpitanul echipei şi a evoluat tot meciul, iar mijlocaşul Nicolas Popescu, fiul preşedintelui FC Farul, Gheorghe Popescu, a fost titular şi a jucat până în minutul 45. La rândul lor, Bogdan Lazăr şi Răzvan Tănasă au fost folosiţi de selecţionerul Adrian Văsâi în repriza secundă, fundaşul stânga intrând pe teren în minutul 45, iar atacantul, în minutul 65.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6097 secunde