Fotbalistele de la Selena încep încrezătoare noul an. "Liga I nu va fi copleșitoare"

208
Fotbalistele de la Selena încep încrezătoare noul an.

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Selena Constanța se pregătește pentru un nou an în care trebuie să facă față provocărilor din Liga I. 
Fetele antrenate de Diana Gidu se află pe ultimul loc în clasament, cu doar cinci puncte adunate în 11 etape, însă echipa de la malul mării va lupta în a doua parte a sezonului pentru a rămâne în prima ligă. 


"Începem un nou an cu speranța și cu încrederea că, dacă vom munci mai mult, Liga I nu va fi copleșitoare pentru noi. De asemenea, sperăm la un 2020 cu mai multe practicante, astfel încât fotbalul feminin din județul Constanța să nu mai fie o «uimire», ci o certitudine că, da, în Constanța, sunt echipe de fotbal feminin la toate categoriile de vârstă. Doritoarele pot să ni se alăture în zilele de marți și joi", a transmis conducerea Selenei. 


Selena Constanța nu își dorește doar o participare cât mai bună în Liga I. Clubul de pe litoral își propune să recruteze cât mai multe fotbaliste de toate vârstele, astfel încât fotbalul feminin din Constanța să nu dispară. 


Primul meci oficial din 2020 al Selenei va avea loc în deplasare, împotriva echipei Vasas Femina Odorhei. Data la care se va juca partida nu a fost încă stabilită de Federația Română de Fotbal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4287 secunde