Fotbal / Tricolorii U23 au ajuns cu bine în Spania. Urmează amicalele cu Mexic şi Australia

135
Fotbal / Tricolorii U23 au ajuns cu bine în Spania. Urmează amicalele cu Mexic şi Australia - fotbal-1622536673.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal Under 23 a României se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice în Spania, acolo unde se află în perioada 31 mai - 9 iunie. Pe 5 și pe 8 iunie, tricolorii vor întâlni Mexic și Australia. Partidele sunt în direct, la Prima TV, de la ora 21:00, informează Federaţia Română de Fotbal.

După un zbor de patru ore, tricolorii U23 au aterizat, luni, 31 mai, seara, la Malaga. Drumul până la hotel a fost parcurs cu autocarul, iar marţi, 1 iunie, vom efectua primul antrenament în Spania.

Din păcate, antrenorul Nicolae Dică a mai pierdut un jucător pentru cantonamentul din Spania. Portarul Răzvan Sava, legitimat la AC Torino, nu se va mai prezenta la lot, din motive personale. Acesta trebuia să se prezinte direct în cantonamentul din Spania.

Sava este al cincilea jucător care devine indisponibil, după Claudiu Petrila, Radu Drăgușin, Andrei Chindriș și Alexandru Dobre.

De asemenea, Alexandru Pașcanu acuză și el probleme de sănătate, însă se va prezenta la convocare, urmând să fie examinat de staff-ul medical.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5809 secunde