Fotbal / Teste negative la Covid-19 pentru tricolori. Meciuri importante la orizont!

163
Fotbal / Teste negative la Covid-19 pentru tricolori. Meciuri importante la orizont! - fotbalteste1311-1605263604.jpg

Articole de la același autor

Aflaţi în cantonament la Buftea pentru partida cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor, componenţii naţionalei de fotbal-tineret a României au efectuat testele pentru Covid-19, rezultatele fiind, din fericire, negative. 


„Începem ziua (n.r. - vineri, 13 noiembrie) cu o veste bună. Aseară târziu au sosit rezultatele testelor efectuate joi dimineaţă. Toate sunt negative! Testarea a fost efectuată ca o măsură de precauţie după ce un fotbalist s-a prezentat în cantonament şi a doua zi dimineaţă a anunţat că o persoană cu care este contact direct a prezentat simptome. După două zile de izolare, acesta a fost testat şi găsit pozitiv”, informează frf.ro. 


Următoarea testare a tricolorilor mici, cea oficială impusă UEFA înainte de meciul cu Danemarca, este programată duminică, 15 noiembrie. 


Naţionala U21 a României va juca, marţi, 17 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în compania reprezentativei Danemarcei, în ultima partidă din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021. În cazul unei victorii, România U21 se va califica la turneul final. 


XXX 


Vineri, 13 noiembrie, dimineaţa, la Mogoșoaia, a avut loc şi testarea Covid-19 a componenţilor naţionalei de seniori a României, oficială impusă de UEFA în vederea meciului cu Norvegia. 


După ce a câştigat, scor 5-3, amicalul cu Belarus, naţionala României va mai susţine, luna aceasta, două partide oficiale, ambele contând pentru Liga Naţiunilor:  


15 noiembrie, ora 21.45 (în direct la Pro TV şi Radio România Actualităţi), Arena Națională din București: România - Norvegia; 


18 noiembrie, ora 21.45 (în direct la Pro TV şi Radio România Actualităţi), stadion „Windsor Park” din Belfast: Irlanda de Nord - România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8129 secunde