Fotbal / Sorin Paraschiv, de acord să joace la FC Farul

760
4
Fotbal / Sorin Paraschiv, de acord să joace la FC Farul - paraschiv-1329651324.jpg
În exclusivitate pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Viorel Tănase, a declarat că fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, și-a dat acordul verbal pentru a evolua în returul campionatului la echipa fanion a Constanței, însă totul depinde acum de conducerea clubului.

"Sorin Paraschiv își dorește să rămână și să joace la Farul, însă trebuie mai întâi să ajungă la un acord cu conducerea clubului. Mai avem nevoie și de un atacant de careu, pe care sper să reușim să-l aducem până la ora primului meci, însă în mare parte, odată cu transferul lui Paraschiv, suntem acoperiți pe toate posturile", a declarat Tănase.

Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

Faristul
19 februarie 2012
Fortza Farul

Bine Sorinele sa ne fie cu noroc venirea ta echipa fanion a Constantei. Nedelcule ce mai astepti ??? semneaza contractul cu Paraschiv. Vrem jucatori de calitate, vrem promovarea.

Faristul
19 februarie 2012
"Marinarii"

In sfarsit un jucator nu o trompeta. Ma mir cum de l`au convins sa joace la Farul. mare surpriza acuma sa vdm daca se concretizeaza si la semnarea contractului. Ramane de vazut ; oricum mai avem nevoie cu o floare nu se face primavara.

Faristul
19 februarie 2012
Ramane de vazut

Praschive ai grija sa nu te apuci si tu de pariuri sportive k sa ai bani de un suc. Nedelcu va da 2 gaini si 4 cocosi pe tur si gata vrea promovare. Pai cu ce ba baga bani Nedelcule baga bani nu vb. Aoleoooo de nu cadem noi in C ...... doamne fereste.

ct
19 februarie 2012
nu mai scrie peniule

peniule vezi de echipa ta nu mai comenta pe aici ,dezimformezi oameni ,stai linistit ca nu bagi tu raca intre faristi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.644 secunde