Fotbal / Sepsi OSK, prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României

157
Fotbal / Sepsi OSK, prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României - 1-1638344869.jpg

Articole de la același autor

La Ploiești, s-a disputat prima partidă contând pentru sferturile de finală al Cupei României la fotbal, ediția 2021-2022. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Chindia Târgovişte și va juca, pentru a doua oară în ultimele trei sezoane, în semifinalele competiției, informează Federaţia Română de Fotbal.

După un 0-0 în duelul din campionat, la finalul săptămânii trecute, partida din Cupă a fost una mult mai spectaculoasă. Insistența covăsnenilor din prima repriză a dat roade în minutul 35, atunci când Aganovic a centrat periculos în fața porții, iar Căpușă a deviat în propria poartă. O nouă eroare individuală a dus la reușita cu numărul doi a lui Sepsi, autor Bărbuț, în minutul 41. Matiș a pasat greșit înapoi, direct la adversar, care l-a executat pe portarul Moldovan.

Daniel Popa, în minutul 72, cu un șut din interiorul careului după o combinație cu Neguț, a readus-o pe Chindia în joc în final, însă Sepsi a reușit să păstreze avantajul minim și să obțină calificarea în semifinale. Ultima dată când a ajuns în această fază a competiției a fost în sezonul 2019-2020, atunci a trecut de Politehnica Iași și a pierdut finala contra lui FCSB.

Celelalte partide din sferturi se vor disputa după următorul program:

Miercuri, 1 decembrie 2021

FC Buzău - FC Voluntari, ora 15.30

Politehnica Timișoara - Fotbal Club Argeș, ora 18.30

Joi, 2 decembrie 2021

ACSO Filiaşi - CS Universitatea Craiova, ora 20.30

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Cristian Stavri / Sport Pictures

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5955 secunde