Fotbal / Selecționerul Adrian Bumbescu, demis de la Naționala U16!

125
1
Fotbal / Selecționerul Adrian Bumbescu, demis de la Naționala U16! - adrianbumbescu-1369399272.jpg
Datorită rezultatelor dezastruoase din ultimele meciuri, amintind, în special, înfrângerea 1-10 cu Germania, selecționerul echipei naționale de fotbal Under 16, Adrian Bumbescu a fost demis.

"Din punctul meu de vedere, nu este un dezastru, este doar un moment rușinos pe care l-am trăit în ultimele zile, iar aici s-a ajuns pentru că situația nu a mai fost controlată deloc din partea antrenorului.

Nu s-a studiat adversarul, au fost făcute schimbări necontrolate în momente nepotrivite și am ajuns în situația de a-i umili pe copii. Le era frică să mai intre pe teren, le tremurau picioarele și aveau carențe de motivare. Sigur că nu puteam emite mari pretenții la acel meci cu Germania, dar aveam posibilitatea să reducem scorul la 3-4 goluri primite, nu să luăm 10", a declarat Ștefan Iovan (antrenorul coordonator al loturilor naționale de juniori ale României).

Comentează știrea

dodu
24 mai 2013
pile

Cind o sa promovati copii la nationala fara pile si spaga de rigoare o sa cistigati pina atunci ,mai demiteti un antrenor mai spuneti ca nu este un dezastru ,DAR AICI ATI ADUS FOTBALUL promovind copii numai pe pile si spaga.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3963 secunde