Fotbal / România, în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor EURO U21

119
Fotbal / România, în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor EURO U21 - fotbalurna2311-1606132364.jpg

Articole de la același autor

Tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de fotbal Under 21, competiţie la care naţionala României s-a calificat pentru a doua oară consecutiv, este programată pe 10 decembrie, iar UEFA a anunțat procedura acesteia.

Pentru prima oară în istorie, la Campionatul European Under 21 vor fi prezente 16 formații. Acestea vor fi împărțite în patru grupe de câte patru echipe, cele mai bine clasate două urmând să se califice în faza sferturilor de finală, informează frf.ro.

UEFA a anunțat urnele valorice:

Urna 1: Spania, Germania, Franța, Anglia

Urna 2: Italia, Danemarca, Portugalia, Țările de Jos

Urna 3: România, Croația, Cehia, Rusia

Urna 4: Elveția, Islanda, Slovenia, Ungaria

Având în vedere statutul de țară gazdă, Ungaria și Slovenia au fost desemnate cap de serie și au fost repartizate în Grupa A, respectiv Grupa B. Cu toate acestea, în cele două grupe, nu se va afla altă formație din Urna a 4-a, urmând ca aici să fie desemnate prin tragere la sorți echipe din urnele 1, 2 și 3.

Tragerea la sorți e programată pe 10 decembrie, ora 13.30, ora României, la Nyon, și va fi transmisă în direct de UEFA TV.

Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

Partidele de la EURO 2021 vor fi transmise în direct de TVR.

Foto: frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4795 secunde