Fotbal / Rădoi l-a pierdut pe Florin Tănase pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord

255
Fotbal / Rădoi l-a pierdut pe Florin Tănase pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord - florintanaseen-1630407433.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal a României, a continuat, marţi dimineaţă, la Mogoşoaia, pregătirile pentru meciurile din luna septembrie, din preliminariile Campionatului Mondial.

Programul tricolorilor în septembrie

- 2 septembrie: Islanda - România, ora 21:45, Laugardalsvollur (Reykjavik)

- 5 septembrie: România - Liechtenstein, ora 21:45, Arena Națională (București)

- 8 septembrie: Macedonia de Nord - România, ora 21:45, Tose Proeski Arena (Skopje)

Toate partidele vor fi transmise în direct de Pro TV și Radio România Actualități.

La testarea oficială UEFA necesară disputării partidei cu Islanda, efectuată, sunt rezultate negative pentru toți tricolorii și membrii staff-ului! În câteva ore, delegaţia României va pleca spre Reykjavik, informează Federaţia Română de Fotbal.

UEFA a comunicat deja și brigada pentru partida tricolorilor din 8 septembrie, contra Macedoniei de Nord, la Skopje. Atât „centralul”, cât și asistenții și arbitrii VAR sunt din Spania.

Antonio Miguel Mateu Lahoz, arbitrul ultimei finale de Liga Campionilor, va oficia la meciul tricolorilor. Va fi o premieră pentru acesta să conducă un meci al reprezentativei României. El va fi ajutat de Pau Norbert Cebrian Devis și Roberto Diaz Perez Del Palomar, al patrulea oficial fiind Jose Luis Munuera Montero.

Arbitru VAR a fost delegat Juan Martinez Munuera, iar arbitru asistent VAR, Diego Barbero Sevilla.

În ultima partidă disputată de FCSB în Liga I, Florin Tănase a suferit o accidentare la glezna dreaptă. Acesta a răspuns convocării lui Mirel Rădoi la echipa națională și a efectuat investigațiile coordonate de staff-ul medical al tricolorilor.

Din păcate, concluziile au indicat faptul că Tănase nu poate fi apt pentru partidele României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Florin a părăsit cantonamentul de la Mogoșoaia, astfel că lotul tricolorilor rămâne format din 25 de jucători.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5582 secunde