Fotbal / Naţionala României decolează spre St. Gallen. Rațiu, suspendat cu Liechtenstein, a părăsit cantonamentul

136
Fotbal / Naţionala României decolează spre St. Gallen. Rațiu, suspendat cu Liechtenstein, a părăsit cantonamentul - 1-1636725293.jpg

Articole de la același autor

Tricolorii care nu au evoluat în partida cu Islanda și cei care au prins mai puține minute au efectuat, vineri, o ședință de antrenament. Ceilalți au urmat program separat. 25 din cei 26 de tricolori convocați vor face, vineri, deplasarea spre Elveția, cantonament la St. Gallen pentru meciul cu Liechtenstein. Andrei Rațiu, suspendat după meciul cu Islanda, a părăsit lotul.

România – Liechtenstein şi Macedonia de Nord - Islanda (duminică, ora 19:00) sunt meciurile care decid naționala care merge, din Grupa J, la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. România are nevoie de victorie în Liechtenstein, iar partida de la Skopje să nu se încheie cu victoria gazdelor.

Celelalte echipe care se află pe loc de baraj înaintea ultimei etape sunt: Serbia, Suedia, Elveția, Ucraina, Cehia, Scoția, Norvegia, Croația, Polonia, Macedonia de Nord. În acest context, echipele calificate în play-off din Liga Națiunilor ar fi Austria și Țara Galilor.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7715 secunde