Fotbal / Mircea Rednic, huiduit de proprii suporteri la meciul cu Viitorul, vezi ce a declarat la final

359
Fotbal / Mircea Rednic, huiduit de proprii suporteri la meciul cu Viitorul, vezi ce a declarat la final - fotbalrednic-1349599991.jpg
Tehnicianul echipei Petrolul, Mircea Rednic, a declarat, ieri, după meciul cu Viitorul, scor 2-1, că jucătorii săi au dat dovadă de caracter și a precizat, referitor la faptul că fanii i-au cerut demisia, că va renunța la funcție când își va da seama că lucrurile nu merg bine din cauza lui.

"A fost o victoie meritată, băieții au dat dovadă de caracter și au înțeles tot ce am vorbit la pauză. Am avut ghinion că am fost conduși cu un autogol. Am dominat clar în repriza a doua, am avut multe ocazii. Dacă ești suporter adevărat trebuie să încurajezi echipa chiar dacă ai ceva cu antrenorul. Au strigat demisia de cum au venit la stadion. Atunci când îmi voi da seama că lucrurile nu merg bine din cauza mea îmi voi da demisia. 16 puncte sunt puține, dar să nu uităm că am pierdut trei meciuri în prelungiri. Din 1995 nu s-a mai făcut nicio performanță la Ploiești", a spus Rednic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Sport : FC Farul joacă la Suceava
Pagina a fost generata in 0.3872 secunde