Fotbal: Messi a marcat primul său gol în campionatul Franței

212
Fotbal: Messi a marcat primul său gol în campionatul Franței - messi-1637497275.jpg

Articole de la același autor

Starul argentinian Lionel Messi a marcat primul său gol în campionatul de fotbal al Franţei, în partida pe care noua sa echipă, Paris Saint-Germain, a câştigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei FC Nantes, sâmbătă seara, în cadrul etapei a 14-a din Ligue 1.

PSG a deschis rapid scorul pe Parc des Princes, prin Kylian Mbappe (2), însă "canarii" au restabilit egalitatea în repriza secundă, prin Randal Kolo Munani (76). Parizienii au trecut din nou în avantaj, cinci minute mai târziu, în urma autogolului lui Dennis Appiah, înainte ca Messi să stabilească rezultatul final, cu o superbă execuţie din afara careului, cu piciorul stâng (87).

Potrivit Agerpres parizienii au evoluat în zece jucători din minutul 65, după eliminarea portarului Keylor Navas, care a văzut cartonaşul roşu după o intrare periculoasă asupra unui adversar.

În urma aceste victorii, a 12-a de la începutul sezonului, PSG şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, având un avans de douăsprezece puncte faţă de Rennes, care a urcat provizoriu pe locul secund, după victoria obţinută pe teren propriu în meciul cu Montpellier (2-0).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9047 secunde