Fotbal - Liga 2 / „U“ Cluj învinge pe terenul Farului

506
Fotbal - Liga 2 / „U“ Cluj învinge pe terenul Farului - acc-1619871988.jpg

Articole recomandate

În cadrul etapei a șasea din play-out-ul Ligii 2 la fotbal, FC Farul a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Cluj cu 1-3. Ardelenii voiau să-și ia revanșa după înfrângerea la „masa verde“ care i-a scos din play-off și au marcat două goluri în prima jumătate de oră a meciului, prin Sergio Ribeiro (min. 12) și Nicolae Pîrvulescu (min. 29). Antrenorul gazdelor, Ianis Zicu, a schimbat trei fundași încă din minutul 33 (Carabela, Băjan și Leca), însă tot Clujul a rămas la cârma partidei, ratând alte câteva ocazii bune până la pauză. În repriza a doua, Farul a arătat altceva și a marcat repede, prin Cosmin Bîrnoi (48). A urmat o perioadă de forcing a gazdelor, cu Telcean aproape de autogol (54) și Banyoi și Damașcan ratând situații bune (54 și 59), însă Pîrvulescu a readus liniștea în tabăra clujeană cu un șut de la 22 de metri, care a prins pământul în fața lui Dur-Bozoancă și s-a dus în poartă.

Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan (Cărăruș 33′), M. Leca (I. Ursu 33′), Antoche (cpt.), Carabela (D. Panait 33′) – Greu, Liv. Mihai (Vl. Rusu 76′) – Bîrnoi (Pelivan 88′), Rob. Silaghi, Damașcan – Banyoi

Ieri s-au disputant partidele: Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina 5-2 și Metaloglobus București – Pandurii Tg. Jiu 3-1.

”U” Cluj, Farul și Metaloglobus au fiecare câte 39 de puncte, fiind departajate de golaveraj(11-6, 8-7, 6-6).

În ultima etapă, Farul joacă la Târgu Jiu, cu Pandurii, iar ”U” Cluj are meci acasă cu Fotbal Comuna Recea, în vreme ce Metaloglobus joacă în deplasare la Ripensia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Stire din Sport : Liga 2 / FC Farul învinge în deplasare
Pagina a fost generata in 0.5992 secunde