Fotbal / Joi, aflăm ultimele trei echipe calificate în optimile Cupei României

171
Fotbal / Joi, aflăm ultimele trei echipe calificate în optimile Cupei României - 1-1632391784.jpg

Articole de la același autor

13 dueluri din faza 16-imilor de finală ale Cupei României la fotbal și-au stabilit deja câștigătoarele, marți și miercuri. Printre echipele care și-au confirmat statutul de favorite s-au strecurat și câteva surprize, informează Federaţia Română de Fotbal.

După ce Minaur Baia Mare (Liga 3) a reușit să treacă de divizionara secundă Politehnica Iași, FC Buzău a eliminat o echipă din prima ligă, Academica Clinceni, în prelungiri. La capitolul surprize poate fi trecut și succesul, la lovituri de departajare, al lui FC Argeș (locul 8 în L1) în fața Botoșaniului, ocupanta poziției secunde pe prima scenă.

De apreciat este și prestația lui CS Hunedoara (L3) în fața lui FCSB. Conduși la pauză cu 3-0, hunedorenii au reușit să egaleze și să trimită meciul în prelungiri. Până la urmă, trupa pregătită de Edward Iordănescu a reușit să se impună.

S-au calificat, până acum, în optimile de finală: FC Voluntari, Minaur Baia Mare (L3), U Craiova 1948, FC Rapid 1923, FC Argeș, FC Buzău (L2), Dunărea Călărași (L2), Chindia Târgoviște, Politehnica Timișoara (L2), Gaz Metan Mediaș, Hermannstadt (L2), Sepsi și FCSB.

Partidele din 16-imi se joacă într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul echipelor mai slab clasate în sezonul trecut.

Iată programul ultimelor trei jocuri din această fază, care vor fi transmise în direct la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Joi, 23 septembrie:

ACSO Filiaşi - UTA Arad, ora 16:00

Ripensia Timișoara - Dinamo, ora 18:45

Universitatea Craiova - CFR Cluj, ora 21:30

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / Gheorghe Fluşter / Sport Pictures 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4143 secunde