Fotbal feminin / Tricolorele au meci de calificare la WEURO chiar de Ziua Naţională

540
Fotbal feminin / Tricolorele au meci de calificare la WEURO chiar de Ziua Naţională - fotbalziua2011-1605891446.jpg

Articole de la același autor



Naţionala feminină de fotbal a României va disputa ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO 2022 pe 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României. 
Este pentru prima dată în istoria primelor două reprezentative, masculin și feminin, când se dispută un meci oficial chiar de Ziua Națională a țării noastre! Partida cu Croaţia se va juca în deplasare, pe stadionul Aldo Drosina din zona Istriei, începând cu ora 17.00 (ora României), informează frf.ro. 


Selecționerul Mirel Albon mizează și în această lună pe integrarea jucătoarelor tinere, dar și a celor mai în formă din campionatul intern. Jucătoarele noi care se regăsesc pe listă sunt Otilia Durlă (Univ. Alexandria), care a evoluat la naționala U19 în campania precedentă, Monica Bențoiu (Univ Galați), autoare a patru goluri până acum în campionatul intern, și Nicoleta Bărbos (Carmen București), care revine la prima reprezentativă după şase ani! Nicoleta este una dintre cele mai în formă jucătoare din Liga 1, având până în acest moment nouă goluri înscrise. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9619 secunde