Fotbal, FC Viitorul / Cătălin Anghel: „Trebuie să dispară greşelile colective sau individuale”

978
Fotbal, FC Viitorul / Cătălin Anghel: „Trebuie să dispară greşelile colective sau individuale” - fotbalanghel-1618500746.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel, este de părere că echipa sa poate câştiga meciul de la Arad dacă greşelile colective sau individuale vor fi eliminate din jocul formaţiei sale.

„Este un nou campionat, un campionat de foc. Primul meci îl avem la Arad, care este o finală, aşa cum sunt toate aceste meciuri. Întâlnim o echipă puternică, foarte bine pregătită şi foarte bine organizată, aşa că va trebui să avem o tactică anume să putem să contracarăm jocul lor şi să ne creăm situaţii de a marca şi să încercăm să câştigăm meciul, pentru că foarte importante sunt punctele acum.

Plecăm cu gândul să câştigăm meciul. Vom facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ne impune. Trebuie ca greşelile colective sau individuale să dispară pentru a putea să ne întoarcem cu cele trei puncte. Sută la sută o victorie ar reda moralul jucătorilor, şi partea mentală contează foarte mult, şi o victorie ar conta foarte mult”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, Cătălin Anghel.

Meciul UTA Arad - FC Viitorul se va disputa vineri, 16 aprilie, de la ora 17.30, în cadrul primei etape a play-out-ului Ligii I la fotbal.

Foto: fcviitorul.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.72 secunde