Fotbal, EURO 2020 / Cehul Schick, gol de la jumătatea terenului! Spania - Suedia, prima remiză „albă”

627
Fotbal, EURO 2020 / Cehul Schick, gol de la jumătatea terenului! Spania - Suedia, prima remiză „albă” - untitled-1623738823.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativele de fotbal ale Spaniei şi Suediei au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată pe stadionul „La Cartuja” din Sevilla, contând pentru Grupa E a EURO 2020.

Meciul dintre cele două echipe afectate de Covid-19 a adus primul rezultat „alb” de la acest turneu final.

Tot în Grupa E, Slovacia a trecut la limită, scor 2-1 (1-0), de Polonia, pe „St. Petersburg Stadium” din Sankt Petersburg.

Autogolul portarului Wojciech Szczesny (min. 18) şi golul fundaşului Milan Skriniar (min. 69) au consfinţit victoria slovacilor, onoarea Poloniei fiind salvată de reuşita lui Karol Linetty (min. 46).

Meciul a fost arbitrat de românul Ovidiu Haţegan, care a arătat primul cartonaş roşu al turneului.

În runda a doua, pe 18 iunie, Slovacia va înfrunta Suedia, iar pe 19 iunie, Spania va juca împotriva Poloniei.

XXX

În Grupa D, Cehia a învins Scoţia, scor 2-0 (1-0), pe „Hampden Park” din Glasgow, graţie „dubla” lui Patrik Schick (min. 42 şi 52). Al doilea gol este favorit la „golul turneului”, cehul surprinzându-l pe portarul David Marshall cu un lob de la aproape 50 de metri.

În etapa a doua, pe 18 iunie, Croaţia va juca la Glasgow cu Cehia, iar Anglia şi Scoţia se vor înfrunta la Londra, pe Wembley.

Foto: uefa.com / Getty Images

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6382 secunde