Fotbal, EURO 2020 / Anglia, Austria şi Ţările de Jos, victorii superbe

841
Fotbal, EURO 2020 / Anglia, Austria şi Ţările de Jos, victorii superbe - untitled-1623651206.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de fotbal a Angliei învins naţionala Croaţiei, scor 1-0 (0-0), într-o partidă disputată pe stadionul „Wembley” din Londra, contând pentru Grupa D a turneului final al EURO 2020.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Raheem Sterling, în minutul 57.

În etapa a doua, Anglia va întâlni Scoţi,a pe 18 iunie, tot pe Wembley. În aceeaşi zi, Croaţia va juca împotriva Cehiei, pe Hampden Park din Glasgow.

XXX

În Grupa C, naţionala Ţărilor de Jos a învins Ucraina, cu scorul de 3-2 (0-0), la finele unui meci extrem de spectaculos, găzduit de stadionul „Johan Cruyff” din Amsterdam.

„Portocala mecanică” a condus cu 2-0, prin golurile înscrise de Georginio Wijnaldum (min. 52) şi Wout Weghorst (min. 59), Ucraina a egalat în urma golurilor reuşite de Andrei Iarmolenko (min. 75) şi Roman Iaremciuk (min. 79), iar Denzel Dumfries a adus victoria batavilor, în min. 85.

Tot în Grupa C, pe Arena Naţională din Bucureşti, Austria a reuşit prima sa victorie la un turneu final de Campionat European, 3-1 (1-1) cu Macedonia de Nord.

Pentru Austria, au marcat Stefan Lainer (min. 18), Michael Gregoritsch (min. 78) şi Marko Arnautovic (89), golul de onoare al macedonenilor purtând semnătura „veteranului” Goran Pandev (min. 28).

În etapa a doua, pe 17 iunie, Macedonia de Nord va înfrunta Ucraina la Bucureşti, iar Ţările de Jos vor primi vizita Austriei (la Amsterdam).

Foto: uefa.com / Getty Images 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8589 secunde