Fotbal, echipa naţională / „Trebuie să fim războinici în meciul cu Germania!”

500
Fotbal, echipa naţională / „Trebuie să fim războinici în meciul cu Germania!” - fotbalgermania-1616779036.jpg

Articole de la același autor



După efortul depus în fața Macedoniei de Nord, titularii în partida de pe Arena Naţională au intrat în programul de refacere și au avut un antrenament special vineri, beneficiind de facilitățile din cantonamentul de la Mogoșoaia, informează Federaţia Română de Fotbal. 
Pe teren au ieșit cei care au evoluat mai puțin sau au rămas pe bancă la joc. Împreună cu staff-ul, aceștia au avut parte de o sesiune interactivă cu mai multe exerciții menite să îi țină în priză pentru următorul joc, cel contra Germaniei. 
Cu trei meciuri în această „fereastră” FIFA, practic singurul antrenament pe teren în formulă completă dedicat pregătirii jocului cu Germania va fi cel oficial de sâmbătă. 


„Întâlnim o echipă foarte bună. Cred că Germania are cei mai buni jucători, pentru că toţi evoluează la echipe de top din Europa. Însă noi suntem uniţi, formăm un grup puternic şi trebuie să suferim pentru orice minge. Trebuie să ne ajutăm între noi, pentru că doar aşa putem obţine rezultate. Nu putem spune că este un meci uşor cu Germania din punct de vedere fizic, majoritatea adversarilor evoluează în Champions League, aşa că trebuie să ne ridicăm nivelul. 
Iar în plan mental, trebuie să intrăm determinaţi pe teren şi să dăm totul pentru noi, pentru ţară. Trebuie să fim războinici, să nu avem regrete când ieşim de pe teren. Să ştim că am lăsat acolo şi ultima picătură de energie, iar cât va arăta tabela vom vedea”, a declarat, vineri, într-un interviu online, fundaşul naţionalei României Andrei Burcă.


Tricolorii înfruntă, duminică, 28 martie, naţionala Germania (ora 21.45, Arena Naţională), într-o partidă din preliminariile CM 2022. Din grupă României, mai fac parte Islanda şi Liechtenstein. La turneul final al CM 2022 se califică direct ocupanta primului loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7067 secunde