Fotbal, echipa naţională / Rădoi: „Contra Germaniei, jocul nostru nu va fi unul foarte spectaculos”

199
Fotbal, echipa naţională / Rădoi: „Contra Germaniei, jocul nostru nu va fi unul foarte spectaculos” - 1-1633684759.jpg

Articole de la același autor

Naţionala României întâlneşte, vineri, 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Volksparkstadion din Hamburg, reprezentativa Germaniei, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal din 2022.

„Pare o partidă în care jucătorii îşi găsesc singuri motivaţia, pentru că sunt foarte multe lucruri de câştigat. Germania poate fi învinsă, nu doar de România, ci şi de alte naţionale, dar e foarte greu de crezut că asta se poate întâmpla de multe ori într-o singură campanie de calificare.

Noi tot cu şansa a doua plecăm. Dar se întâmplă ca atunci când întâlneşte adversari mai buni, naţionala României să facă jocuri bune. Sper să câştigăm punct sau puncte, chiar dacă jocul nu va fi unul foarte spectaculos din partea noastră, pentru că asta depinde foarte mult şi de adversar. Putem spera la locul 1 al grupei doar dacă vom câştiga cu Germania, altfel este misiune imposibilă”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Hamburg, selecţionerul Mirel Rădoi.

După jocul cu Germania, pentru tricolori, va urma, pe 11 octombrie, de la ora 21.45, meciul cu reprezentativa Armeniei, pe stadionul „Steaua” din Bucureşti.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5094 secunde