Fotbal, echipa naţională / Rădoi: "Amicale cu Georgia şi Anglia sunt foarte importante"

163
Fotbal, echipa naţională / Rădoi:

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, este de părere că partidele amicale cu Georgia şi Anglia sunt importante în perspectiva perioadei următoare, iar revenirea suporterilor în tribune este o bucurie imensă pentru toată lumea, în special pentru jucători.

„Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea. E important ca jucătorii să simtă când suporterii vor veni la stadion că sunt parte din aceeaşi echipă. Luptăm împreună, pierdem împreună. Din punctul acesta de vedere, revenirea suporterilor este o bucurie imensă pentru toată lumea. Dar cel mai mult cred că va fi pentru jucători.

Iar amicale cu Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare şi pentru ceea ce urmărim pentru meciurile din toamnă. În plus, căutăm şi jucători care pot să participe la Jocurile Olimpice. În această idee, acestea sunt două meciuri importante, care se pliază pe ceea ce urmează”, a declarat, marţi, 1 iunie, într-o conferinţă de presă online susţinută în cantonamentul de la Mogoşoaia, selecţionerul Mirel Rădoi.

Tricolorii întâlnesc, miercuri, 2 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, selecţionata Georgiei într-o partidă amicală, iar pe 6 iunie, la Middlesbrough, România va disputa un al doilea meci amical, cu prima reprezentativă a Angliei.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8224 secunde