Fotbal, echipa naţională / Ianis Hagi: „Ne dorim să ajungem la Mondiale”

205
Fotbal, echipa naţională / Ianis Hagi: „Ne dorim să ajungem la Mondiale” - fotbalianis2503-1616661193.jpg

Articole de la același autor

Mijlocaşul naţionalei de fotbal a României Ianis Hagi a declarat, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, că tricolorii îşi doresc mult să se califice, după 24 de ani, la un turneu final de Campionat Mondial. 


„Pentru a avea succes, trebuie să ai rezultate pozitive. E greu la început, aşa cum a fost şi la tineret, dar după trei-patru rezultate pozitive, uşor-uşor am început să ne arătăm calităţile şi am înflorit ca fotbalişti şi ca echipa. 
Sper ca aceste trei meciuri pe care le avem să fie foarte bune, să ne ajute să avem o campanie foarte bună. Cred că toată lumea aşteaptă, şi noi ne dorim, să fim la Mondiale”, a spus Ianis Hagi. 


Ultimul turneu final de Campionat Mondial la care a participat România este cel din Franţa 1998. 


Tricolorii întâlnesc, joi, 24 martie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Macedoniei de Nord.
Naţionala va mai disputa în luna martie alte două partide din cadrul preliminariilor CM 2022: pe 28 martie, cu Germania (ora 21.45, Arena Naţională), şi pe 31 martie, cu Armenia (ora 19.00, în deplasare). 
Din grupă României, mai fac parte Islanda şi Liechtenstein. La turneul final al CM 2022 se califică direct ocupanta primului loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6719 secunde