Fotbal cu nervi pe "Oblemenco". Viitorul pierde la Craiova și alunecă în clasament

148
Fotbal cu nervi pe

Articole de la același autor

CSU Craiova și FC Viitorul au făcut spectacol, luni seară, pe stadionul "Ion Oblemenco", în etapa cu numărul 11 din Liga 1. 
Fără Gheorghe Hagi pe bancă, suspendat după evenimentele mai puțin plăcute de la meciul cu Poli Iași, Viitorul a început bine meciul din Bănie. În minutul 7, Bogdan Țîru l-a învins pe Pigliacelli cu o lovitură de cap și i-a dus astfel pe constănțeni în avantaj. Oltenii nu s-au lăsat mai prejos și, în finalul primei reprize, au întors soarta partidei. Cicâldău a șutat excelent de la marginea careului, după ce balonul a ajuns la el în urma unui șut inițial al lui Mateiu, iar la faza imediat următoare, Koljic a scos din joben o execuție incredibilă și Craiova a intrat în avantaj la vestiare, scor 2-1. 


La pauză, au avut loc momente mai puțin plăcute. După ce în prima repriză Nicușor Bancu ar fi avut un derapaj rasist la adresa olandezului Bradley de Nooijer, secundul Cătălin Anghel a cedat nervos, iar centralul Avram nu i-a mai dat voie acestuia să mai iasă de la cabine. 


Partea a doua s-a desfășurat după același registru. Craiova a continuat să atace, chiar dacă se afla în avantaj și divinitatea a răsplătit-o. Bălașa a executat o lovitură liberă, balonul a sărit aiurea din gazonul mizerabil de pe "Oblemenco" și l-a păcălit pe Căbuz, care a fost învins pentru a treia oară. 


Craiova s-a impus cu 3-1 și în urma acestei victorii a urcat pe locul al doilea în clasament, cu 22 de puncte, la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Viitorul este pe locul 3, cu 21 de puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8658 secunde