Fotbal / CS U Craiova – FCSB, 0-1. Campioana se decide în ultima etapă

137
Fotbal / CS U Craiova – FCSB, 0-1. Campioana se decide în ultima etapă - fcsb-1526346055.jpg

Articole recomandate

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, penultima a sezonului.


Golul care o menține pe FCSB în lupta pentru titlu a fost marcat de Filipe Teixeira (86), după o eroare a lui Vladimir Screciu, abia intrat pe teren.


FCSB a terminat meciul în zece oameni, Junior Morais fiind eliminat în min. 90+5, pentru al doilea cartonaș galben. FCSB a mai avut un jucător eliminat, pe Mihai Pintilii (90), acesta aflându-se pe banca de rezerve.


Alexandru Mitriță a ratat singur cu portarul Cristian Bălgrădean (ex-CSU Craiova), în min. 14, Alexandru Băluță a avut și el o ocazie bună (25), după un corner, Tiago Ferreira a reluat cu capul (50), dar Bălgrădean a respins în transversală, portarul oaspeților remarcându-se și la șutul lui Hristo Zlatinski (68).


FCSB a avut oportunități de gol prin Filipe Teixeira (41, 79) și Florin Tănase (45).


CSU Craiova a obținut un singur punct în ultimele patru etape.

FCSB a obținut trei victorii în cele patru confruntări cu craiovenii din acest campionat, 1-1 și 5-2 în sezonul regulat, 2-0 și 1-0 în play-off, transmite Agerpres.ro.

CS Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (0-0), stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

A marcat: Filipe Teixeira (86).

Cartonaș roșu: Mihai Pintilii (FCSB, 90), Junior Morais (FCSB, 90+5).

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Valentin Avram (București); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)

Observator: Nicolae Marodin (București) - CCA



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9992 secunde