Fotbal / Cosmin Contra, demis de Guangzhou R&F

110
1
Fotbal / Cosmin Contra, demis de Guangzhou R&F - cosmincontra-1437574184.jpg

Articole recomandate

Antrenorul român Cosmin Contra a fost demis de Guangzhou R&F, a anunțat miercuri clubul chinez de fotbal, citat de L'Equipe.



Cu o victorie în ultimele 13 meciuri, echipa mai are doar trei puncte avans față de de zona retrogradării.

Tehnicianul român în vârstă de 39 ani, venit la Guangzhou în decembrie, după despărțirea de echipa spaniolă Getafe, plătește astfel pentru rezultatele slabe din ultima perioadă, precizează Agerpres.ro.

Cosmin Contra, fost jucător al echipelor spaniole Alaves, Atletico Madrid și Getafe, care a evoluat în cursul carierei sale și la cunoscuta echipă italiană AC Milan, l-a înlocuit la Guangzhou R&F pe suedezul Sven Goran Eriksson.

Contra a pregăti echipa Petrolul Ploiești în perioada octombrie 2012 — martie 2014, înainte de a ajunge la Getafe, în primăvara anului trecut, reușind să salveze formația madrilenă de la retrogradarea din Primera Division, în sezonul 2013/2014.

În luna decembrie, când tehnicianul român a plecat în China, Getafe ocupa locul 13 în campionatul Spaniei și era calificată în optimile de finală ale Cupei Spaniei. Madrilenii au încheiat sezonul trecut pe locul 15.

Presa sportivă spaniolă anunța la momentul respectiv că oficialii lui Guanghou R&F au acceptat să plătească 4 milioane euro clubului Getafe, confruntat cu probleme financiare, pentru a-și asigura serviciile lui Cosmin Contra.



Comentează știrea

costy
22 iulie 2015
afaceri

Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6747 secunde