Fotbal, Conference League / CFR Cluj, o singură variantă în deplasarea cu Randers - victoria!

128
Fotbal, Conference League / CFR Cluj, o singură variantă în deplasarea cu Randers - victoria! - 25641848210157933429656205652006-1637832220.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj întâlneşte, joi, 25 noiembrie, de la ora 22.00, în deplasare, pe Randers FC (Danemarca), într-o partidă contând pentru Grupa D a Europa Conference League la fotbal.

CFR Cluj are o singură variantă - victoria, orice alt rezultat eliminând-o din competiţie. În plus, ardelenii sunt la mâna lui Alkmaar, care trebuie să învingă pe Jablonec.

„Nu va fi uşor să câştigăm la Randers. În afară de Midtjylland, nu a făcut-o nimeni în ultimii ani. Randers este o echipă puternică, solidă, are jucători buni la fazele fixe, iar în atac are cel puţin şase jucători foarte rapizi. Marchează multe goluri, dar şi primesc.

Noi suntem într-o perioadă mai bună decât eram înainte, cred că avem şansa noastră. Este un meci şi de a fi sau a nu fi pentru noi şi până la urmă chiar nu mai avem ce pierde. Dar ar fi important şi pentru bugetul clubului să câştigăm aceste ultime meciuri din Conference League”, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul CFR-ului Cluj, Dan Petrescu.

Tehnicianul are probleme de lot, marele absent fiind Claudiu Petrila, autorul golului din tur, care nu a făcut deplasarea în Danemarca, din cauza unei accidentări.

Foto: Facebook / Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5965 secunde