FOTBAL / Ciocniri violente la meciul CSA Steaua-Academia Rapid

220
FOTBAL / Ciocniri violente la meciul CSA Steaua-Academia Rapid - scamdal-1523732089.jpg

Articole recomandate

Violențe la meciul din Liga a IV-a din această seară de pe Național Arena dintre CSA Steaua și Academia Rapid. Suporterii celor două echipe s-au luat la bătaie în tribune, jandarmii intervenind în forță. Partida a fost întreruptă câteva minute. Pe teren au fost aruncate mai multe fumigene.


După ce Rapid a deschis scorul, incidentele au reînceput. Jandarmii au intervenit din nou în galeria Rapidului, mai mulți suporteri fiind conduși de forțele de ordine spre ieșire.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat s-au vândut 33.000 de bilete și așteaptă peste 40.000 de spectatori la meciul cu Academia Rapid, programat, sâmbătă, în etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

Directorul de marketing al CSA Steaua, Cristian Cîrlan, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că interesul major dovedește faptul că acest meci reprezintă "un moment istoric în sportul românesc".

"Este un interes major pentru că e un moment istoric până la urmă pentru sportul românesc, pentru fotbalul românesc în special. Un asemenea interes pentru un meci de Liga a IV-a nu cred că a mai fost până acum. Din datele pe care le avem, în momentul de față avem vândute 33.000 de bilete, cărora li se adaugă abonamentele și invitațiile. Deci totalul general al ocupării este în momentul de față 35.425 de locuri. Azi s-au deschis însă și casele de la Arena Națională și ne așteptăm ca la ora meciului să fie pe stadion în mod clar peste 40.000 de spectatori. Cele două peluze dedicate galeriilor sunt epuizate. Știu că suporterii rapidiști au fost mai harnici în primele zile de vânzare, dar lucrurile s-au echilibrat", a explicat Cîrlan.

Acesta a menționat că profitul CSA Steaua în urma partidei cu Academia Rapid se va ridica la peste 100.000 de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.111 secunde