Fotbal / Ce sancțiuni au primit huliganii de la Mangalia

557
1
Fotbal / Ce sancțiuni au primit huliganii de la Mangalia - redcard1-1320931623.jpg
Directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu, a declarat,

astăzi, într-o conferință de presă, că, urmare a incidentului de la meciul dintre AS Aurora 23 August și CSO Ovidiu, disputat la Mangalia, când arbitrul Laurențiu Ciuchiță a fost snopit în bătaie de jucători ai echipei gazdă, Comisia de Disciplină a AJF Constanța a luat următoarele măsuri: jucătorii Iulian Olaru, Ionuț Baltag și Gabriel Brobonea au fost excluși din activitatea competițională fotbalistică și amendați cu câte 100 de lei. Aceeași pedeapsă a primit-o și antrenorul gazdelor, Senior Serpegean, care însă a fost amendat cu 200 lei. Alți doi fotbaliști de la Aurora, Florea Vlădoiu și Viorel Bălteanu, au fost suspendați 6, respectiv 12 etape și amendați cu câte 75 de lei.

De asemenea, Aurora 23 August a primit o penalitate sportivă de 300 lei. Partida a fost omologată cu scorul de 3-0 pentru CSO Ovidiu, jocul fiind oprit în minutul 85.

Comentează știrea

Popescu
10 noiembrie 2011
Intrebare

Ce treaba are Elena Francu cu fotbalul? Normal era ca cei care raspund de fotbalul din judetul Constanta sa prezinte masurile luate . E organizat campionatul de Francu ?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Arbitru rupt în bătaie la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2758 secunde