Fotbal / Arbitrul român Ovidiu Hațegan, delegat de UEFA la partida Benfica - Bayern, din Liga Campionilor

149
Fotbal / Arbitrul român Ovidiu Hațegan, delegat de UEFA la partida Benfica - Bayern, din Liga Campionilor - 1-1634542413.jpg
Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la partida dintre echipele Benfica Lisabona şi Bayern Munchen, contând pentru Grupa E a Ligii Campionilor la fotbal, programată miercuri, 20 octombrie, de la 22.00.

Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, precum și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR vor opera Paulus van Boekel și Jochem Kamphuis, ambii din Țările de Jos, informează Federaţia Română de Fotbal.

Tot în această rundă din Liga Campionilor va arbitra și brigada condusă de Istvan Kovacs și din care mai fac parte Vasile Marinescu, Ovidiu Artene și Marian Barbu. Aceștia vor conduce partida Club Brugge - Manchester City, de marți, 19 octombrie, ora 19.45.

România va mai avea un reprezentant în cea mai importantă competiție a cluburilor de pe continent. Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, va fi observator de arbitri la meciul Barcelona - Dinamo Kiev, miercuri, 20 octombrie, de la ora 19.45. Acesta va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / UEFA 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4873 secunde