Fotbal / Arbitri români, delegaţi în cupele europene. Radu Petrescu, la centru în meciul lui Ianis Hagi

149
Fotbal / Arbitri români, delegaţi în cupele europene. Radu Petrescu, la centru în meciul lui Ianis Hagi - 1-1638876251.jpg

Articole de la același autor

Trei brigăzi românești vor conduce joi, 9 decembrie, meciuri din Europa League, Conference League și Women’s Champions League, informează Federaţia Română de Fotbal.

Radu Petrescu va fi la centru în meciul pe care echipa lui Ianis Hagi, Rangers FC, o va juca în deplasare contra lui Olympique Lyon, în grupa A din Europa League. Radu Petrescu îi va avea alături pe asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial.

Lyon și Rangers ocupă primele două poziții în Grupa A și sunt deja calificate în șaisprezecimile competiției.

În Conference League, Horațiu Feșnic va fi central în meciul pe care englezii de la Tottenham îl dispută la Londra contra francezilor de la Rennes, lideri în Grupa G. Valentin Avram și Alexandru Cerei vor fi arbitri asistenți, iar Marian Barbu arbitru de rezervă.

Aflată pe locul secund, la egalitate de puncte cu Vitesse, Tottenham are asigurată deja prezența în play-off-ul pentru calificarea în șaisprezecimile competiției.

În Liga Campionilor la fotbal feminin, Iuliana Demetrescu va conduce meciul pe care Bayern München îl joacă în Suedia contra lui BK Häcken. Ea le va avea alături pe arbitrele asistente Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, iar Cristina Trandafir va fi al patrulea oficial.

În Grupa D, Bayern luptă cu Lyon pentru prima poziție - francezii au un avans de două puncte înaintea rundei, în grupa din care mai face parte Benfica.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / UEFA

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6951 secunde